Αστυνόμευση με ΄΄ποδήλατα΄΄

Και οι αστυνομικοί με ποδήλατο στα Τρίκαλα

Και οι αστυνομικοί με ποδήλατο στα Τρίκαλα

Μετά τα κλιμάκια δημοτικών αστυνομικών με ποδήλατα από τον Δήμο Τρικκαίων, και η ΕΛ.ΑΣ υιοθέτησε την πρακτική της ομάδας αστυνομικών με ποδήλατα. Σε μια πόλη με περίπου 40.000 ποδήλατα (ο μεγαλύτερος αριθμός στην Ελλάδα και αναλογία περίπου 1 ποδήλατο προς 2 πολίτες), η συνεργασία Δήμου Τρικκαίων και Ελληνικής Αστυνομίας ήταν αναμενόμενη.

Στις 8-6-2018 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη εκδήλωση για την ?? εμφανή αστυνόμευση με ΄΄ποδήλατα΄΄που ξεκινά στην πόλη μας.

Μαθητές του σχολείου μας κλήθηκαν και συμμετείχαν στον αγιασμό από τον Μητροπολίτη του νέου θεσμού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου. Παρακολούθησαν τις ομιλίες των Επισήμων και την προβολή του νέου εγχειρήματος. Τα παιδιά έλαβαν  μέρος με έκθεση των έργων τους με θέμα ??Αστυνόμευση με ποδήλατα??, αφού 10 μέρες πριν είχαν ενημερωθεί σχετικά.

Στον δε χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη λειτουργούσε έκθεση ζωγραφικής και σκίτσων, από μαθητές τριών ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων (ΣΤΑΘΜΟΣ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΦΡΟΥΡΙΟ), καθώς από μαθητές του 11ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων, αφού η ΕΛΑΣ είχε απευθυνθεί σε σχολεία, έχοντας ενημερώσει για τη συγκεκριμένη παρουσίαση. Επίσης, στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μαθητές/τριες από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.!!!

[slideshow id=130][nggallery id=130]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο