Palermo

Palermo

25- 30 Μαΐου 2010

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης/Comenius?Πολυμερείς Σχολικές Συμπράξεις, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων συμμετέχει ως εταιρικό ίδρυμα στο πρόγραμμα με τίτλο: Αναζήτηση των καλύτερων μεθόδων σχετικά με τα Τμήματα  Ένταξης στα σχολεία».

Στη σύμπραξη συμμετέχουν επίσης τα σχολεία: Szkola Podstawowa Oddzialami Integracyjnymi w Smardzowicach από την Πολωνία (συντονιστικό) και EDUCANDATO STATALE ?MARIA ADELAIDE? ? scuola primaria από την Ιταλία (εταιρικό).

Στόχος του προγράμματος είναι η γνώση, η εφαρμογή και η αξιολόγηση νέων μεθόδων που αφορούν τα Τμήματα Ένταξης ώστε να επιλεγούν εκείνες  που θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες στο σχολείο και στην κοινωνία.

Η τρίτη συνάντηση  έγινε στις 25- 30 Μαΐου 2010 στο Παλέρμο της Σικελίας) στην οποία συμμετείχαν μέλη των παιδαγωγικών ομάδων των τριών σχολείων. Από το σχολείο μας μέλη της παιδαγωγικής ομάδας είναι οι εκπαιδευτικοί: Ευαγγελία Λιάκου, Κατερίνα Μπλέτσα,  Ελένη Σακελαρίου, Γεωργία Γουγουλάκη, Θεανώ Φασουλή, Αλίκη Αλεξανδρή, Δημήτρης Λαρίσης, Ελένη Γκόγκου, Κων/νιά Μανώλη, Ακράτου Βασιλική, Ζησοπούλου Χριστίνα.

[slideshow id=33][nggallery id=33]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο