Μουσικό Γυμνάσιο Τρικάλων

Μουσικό Γυμνάσιο Τρικάλων

Την  Παρασκευή στις 30 Απριλίου 2014 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων διοργάνωσε επίσκεψη με τη ΣΤ΄ τάξη στο Μουσικό  Γυμνάσιο, δίωρο ξενοιασιάς και χαλάρωσης. έγινε μια μουσική εκδήλωση από τους μαθητές του γυμνασίου και λυκείου.                   Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά σχολεία της πόλης των Τρικάλων με την τελευταία τάξη τους. Το πρόγραμμα άνοιξε ο διευθυντής του Μουσικού με ένα σύντομο χαιρετισμό και μια ενημέρωση για το διδακτήριο ο κος Παπακώστας Βασίλειος…!!!

Μετά τη σειρά πήραν οι καλλιτέχνες μαθητές του μουσικού με παλιά ξένα και λαϊκά τραγούδια μας μάγεψαν κάτω από την καθοδήγηση του κου  Κοφίνα…!!!

Αμέσως μετά έγινε ξενάγηση στο Γυμνάσιο ,όπου οι εντυπώσεις των μαθητών ήταν μεγάλες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα αυτό το σχολείο σε υλικοτεχνικά και έμπειρο  προσωπικό σε σχέση με με σχολείο μεγάλη πόλης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους του μουσικού για την άψογη φιλοξενία.

Την εκδρομή συνόδευσαν ο κος Βαμπούλας Μιλτιάδης δάσκαλος ΣΤ΄ Τάξης                         και ο κος Λαρίσης Δημήτρης γυμναστής του σχολείου…!!!

 

[slideshow id=54] [nggallery id=54]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο