Bazaar 14

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργάνωσε ο σύλλογος διδασκόντων του
2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων , τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία ανήκει στους  Εκπαιδευτικούς  του σχολείου, οι οποίοι με πολύ αγάπη και μεράκι, δημιούργησαν μαζί με τα παιδιά και τους γονείς, χειροποίητες κατασκευές από φυσικά υλικά, διάφορες συνθέσεις και χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά πολλά και υπέροχα παραδοσιακά γλυκά.

Δωράκια με άρωμα παλιού σχολικού βιβλίου, βιβλία, κοσμήματα, γούρια, καδράκια, αφίσες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμούσαν  τους πάγκους και τα θρανία του χριστουγεννιάτικου bazaar.

Τα παιδιά κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικά στολίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, μαθαίνοντας πως μετατρέπονται τα ΄΄σκουπίδια΄΄ σε υπέροχα στολίδια.
Από την Τρίτη, μέχρι και την πέμπτη τελευταία ημέρα του Bazzar ,γονείς μαθητές αλλά εκπαιδευτικοί  στήριξαν  με τις αγορές τους, την πρωτοβουλία αυτή που γίνεται για πρώτη φορά στο σχολειό μας , Στην είσοδο ένα γλυκό καλωσόρισμα και στην αίθουσα υποδοχής  τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τους  μαθητές της  ΣΤ΄ τάξης , υποδεχόταν μικρούς και μεγάλους.Το bazaar αποτελεί δείγμα για την ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών και ευκαιρία για την πρακτική τους άσκηση

Η προσφορά σας υπήρξε πολύτιμη και το δικό μας ευχαριστώ είναι πολύ λίγο…!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ  Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σύλλογος Διδασκόντων

[slideshow id=82] [nggallery id=82]

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο