Γιορτή Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2017

 

Το πρωί της Παρασκευής, στις 22 του Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας από τους μαθητές των τριών τμημάτων της Τρίτης (Γ΄) τάξης και τη χορωδία που αποτελούνταν από τους μαθητές της Τετάρτης (Δ΄) τάξης.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της ειρήνης. Γιορτάζουμε τη γέννηση Εκείνου που μας δίδαξε πως μόνο με την αγάπη μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να ζήσουμε όλοι μαζί ειρηνικά.

Μέσα από σχολικές δράσεις, τη συμμετοχή των μαθητών σε θεατρικά δρώμενα, απαγγελίες ποιημάτων, αφηγήσεις, χρονικά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα και μουσικές, ανάλογες φορεσιές και αμφιέσεις, χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, ψηφιακές παρουσιάσεις, αλλά και με το άνοιγμα της πόρτας του σχολείου στην κοινωνία των μεγάλων, γιορτάσαμε και μεταφερθήκαμε νοερά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, σ? εκείνη την «Άγια Νύχτα» με τα πανανθρώπινα μηνύματα που πρεσβεύει και ενσαρκώνει διαχρονικά.

Τη γιορτή επιμελήθηκαν:

Οι δασκάλες των τμημάτων της Τρίτης τάξης:

Τμήμα Γ1:                            Καραβέντζα Καλλιόπη

Τμήμα Γ2                             Φασούλα Θεοδώρα

Τμήμα Γ3                             Καραγεώργου Παρασκευή

Μουσική επιμέλεια:           Κοντοκώστα Γεωργία.

Video-Ήχος:                        Λαρίσης Δημήτριος

Θεατρική επιμέλεια:          Τσιρογιάννη Ελένη

Σκηνικά:                               Γιώτα Ελισσάβετ-Φιλοθέη

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση της γιορτής, αλλά και τη Διευθύντρια του σχολείου Λιάκου Ευαγγελία για την αμέριστη συμπαράστασή της.

 

[slideshow id=122][nggallery id=122]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο