Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Ιούνιος 2018

Στις 13-6-2018 το σχολείο μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, μιας πρωτοβουλίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων πλημμύρισε με χρώματα, νότες και δημιουργίες μαθητών/τριών.

Παρουσιάσαμε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς των μαθητών στα προγράμματα με τα οποία ασχολήθηκαν εντατικά τη σχολική χρονιά 2017-2018,στηρίζοντας έμπρακτα τη μαθητική δημιουργία.

Στην (κεντρική) πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Μουσείο Τσιτσάνη, στον μύλο Ματσόπουλου, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων με την έμπνευση και την καθοδήγηση των δασκάλων τους όλων των ειδικοτήτων, προσέφεραν μια έξοχη ανάμνηση από τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2017-18. Κάτι που επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις της κεντρικής πλατείας, δέκα μήνες μετά το πρώτο κουδούνι, όταν είχε ευχηθεί «μια δημιουργική χρονιά», παρόντος του προϊσταμένου της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστου Μπουλούμπαση.

Παρών σε όλες τις εκδηλώσεις ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Άκης Αναστασίου, εξέφραζε τη χαρά του για τις μαθητικές δημιουργίες, ενώ η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη επεσήμανε τη σημασία του ανοίγματος του Μουσείου στους μαθητές.

 

[slideshow id=131][nggallery id=131]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο