Χριστουγεννιάτικη εορτή

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ”
?

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (A Christmas Carol) του Κάρολου Ντίκενς?

Ο κύριος ?μπενέζερ Σκρούτζ είναι ένας πολύ τσιγκούνης άνθρωπος. Όλα τα αξιολογεί  με βάση το κόστος σε χρήματα.  Ο πάμφτωχος υπάλληλός του, ο Μπομπ Κράτσιτ, θέλει να περάσει όμορφα τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του, όπως και όσο μπορεί.

Ο πάμπλουτος αλλά τσιγκούνης Σκρούτζ, όμως, θεωρεί τα Χριστούγεννα εντελώς περιττό έξοδο όπως άλλωστε και άλλες απολαύσεις της ζωής. Tο βράδυ, όμως της παραμονής των Χριστουγέννων  θα δει ένα όνειρο που θα αλλάξει  τη ζωή του για πάντα……
Την ιστορία του Σκρούτζ την έγραψε ο μεγάλος Άγγλος συγγραφέας του 19ου αιώνα, Κάρολος Ντίκενς, φτιάχνοντας  έναν ήρωα που αποτέλεσε από τότε το απόλυτο πρότυπο του τσιγκούνη. Εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 19 Δεκεμβρίου του 1843 και είχε μεγάλη επιτυχία, τόσο στους απλούς ανθρώπους όσο και στους κριτικούς.
Η ιστορία αυτή, έμεινε στην Ιστορία..!!!

Την όμορφη αυτή ιστορία μας την ανέβασαν στον Πνευματικό κέντρο Τρικάλων οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Σχολείου μας με την κα Ελένη Τσιρογιάννη και με την χορωδία των παιδιών Δ΄ και Ε΄ Τάξης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Γεωργία Κοντοκώστας, τα σκηνικά και τα κουστούμια έγιναν με τις οδηγίες του κου Μανώλη Αναστασίου και τον ήχο φως εικόνα και Video είχε ο κος Δημήτρης Λαρίσης ..!!!

 

[slideshow id=136][nggallery id=136]

Σχετικές δημοσιεύσεις