Κάλαντα με τα ξωτικά

Κάλαντα με τα ξωτικά

Μια φορά και έναν καιρό? τα παραμύθια  έψαχναν ένα μέρος να ακουστούν.

Βαρέθηκαν να τριγυρίζουν από εδώ και από εκεί.

Μαζεύτηκαν σε ένα μπαούλο κι αποφάσισαν πως αν ζούσαν όλα μαζί θα έκαναν καλή παρέα? εκεί το ξωτικό ενός παραμυθιού αναφώνησε, ??γιατί δεν πάμε στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων να φτιάξουμε ένα σπίτι εκεί???..

??Αυτό είναι είπαν όλα μαζί..

Ένα Παραμυθόσπιτο στο Μύλο των Ξωτικών!??

Να λέμε τις ιστορίες μας από το χθες και το σήμερα, ιστορίες που θα ταξιδεύουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης επέλεξε ένα από τα πιο ονειρεμένα σημεία του πάρκου για να δημιουργήσει το καινούριο του σπίτι και άνοιξε τη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του, στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν μέσα από ένα παραμυθένιο δάσος με ξωτικά και νεράιδες, για να βρεθούν  μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άη Βασίλη.

Η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού είχε ξεκινήσει να ψάχνει για τις ασημένιες κλωστές και τα νήματα των ευχών και της τύχης για τη Νέα Χρονιά!

Φέτος το είχε αποφασίσει: θα έφτιαχνε τον πιο λαμπερό, πιο αστραφτερό, γιορτινό και χαρούμενο χριστουγεννιάτικο ουρανό από ποτέ? όταν ξαφνικά:??..

………περάσαμε από κοντά της ?….έτσι και φέτος το σχολείο μας έδωσε με τις γλυκές  παιδικές φωνές της χορωδίας μας ένα διαφορετικό τόνο ??ήμασταν όλοι εκεί ..στο τραινάκι ..στο δάσος των ευχών?.. στην νεράιδα  ,στο σπίτι του Αη Βασίλη και στη σκηνή με τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς ..!!!

[slideshow id=120][nggallery id=120]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο