Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων σχεδίασε έξω απ΄ το σχολείο μας μια πανέμορφη?  κοκκινοπράσινη  κάμπια. Οι μαθητές των Δ1 και Δ2 τάξεων ήταν τα παιδιά που συμμετείχαν, με τις εκπαιδευτικούς κ. Γεωργία Κοντοκώστα και κ. Καλλιόπη Καραβέντζα.  Απ΄ την πλευρά του Δήμου η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη.  Κι εκτός απ΄ τη συμμετοχή στη δράση μας έμεινε πλέον κι η συμπαθητική μας κάμπια? εθελοντική προσφορά των ζωγράφων της πόλης μας.

Η Γ τάξη του σχολείου μας με τους εκπαιδευτικούς κ. Ειρήνη Βαβρίτσα και Μιλτιάδη Κοτρώτσιο και η κ. Βασιλική Αρδάνη επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν και οι ίδιοι συμμετείχαν ως  «οδηγοί » ποδηλάτων και αυτοκινήτων!

Η Ε΄τάξη του σχολείου μας έλαβε μέρος στον ποδοσφαιρικό αγώνα με αντίπαλη ομάδα την Ε΄τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Οι εκπαιδευτικοί που συνόδευσαν τους μαθητές μας ήταν η κ. Μαρία Γκίκα και η κ. Διαμάντα Λεοντσίνη . Άσκηση και ψυχαγωγία λοιπόν?

Η Στ΄τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στην πρωινή μουσική εκδήλωση που παρουσίασε το Μουσικό Σχολείο της πόλης μας «παρά τις όχθες» του Ληθαίου? Τα παιδιά συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ευφροσύνη Τσακίρη και η κ. Ελένη Γκόγκου. Έφυγαν όλοι απ΄ την εκδήλωση με απαλές, αλλά και δυνατές νότες  στ? αυτιά τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις