Εορτή Αποκριές 2014

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

Την Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου, ήταν η τελευταία ημέρα της αποκριάς για το σχολείο μας. Δε θα μπορούσαμε, φυσικά, να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στο θέμα, γι? αυτό και ?οργανωθήκαμε!

Με πολύ κέφι και φαντασία, μεταμφιεστήκαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε., τα παιχνίδια και ο χορός, έδωσαν χρώμα, χαρά και ξεχωριστή ζωντάνια στη γιορτινή, αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Γύρω στις 8.20 οι πόρτες των τάξεων άνοιξαν, και στις 10:00 το προαύλιο γέμισε με νεράιδες, νίντζα, ιππότες, πριγκίπισσες, πειρατές!!! Και πώς θα διασκεδάζαμε όλους αυτούς τους καλεσμένους; Χρειαζόταν μουσική, παιχνίδι και φυσικά? χορός…!!!

Μην ανησυχείτε, όλα τα είχαμε!!!

Η γιορτή ξεκίνησε με χορό, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή μας το γαϊτανάκι, αποκριάτικο δρώμενο που διατρέχει όλη την Ελλάδα. Το περίτεχνο πλέξιμό του ανέλαβαν τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και τα κατάφεραν μια χαρά με την κυρία Φωτεινή,τη γυμνάστρια του σχολείου μας καθώς επιμελήθηκε και τους επόμενους χορούς.

Το πάρτι μας έκλεισε με καθαριότητα του σχολείου. Σερπαντίνες, πιατάκια, ποτήρια εξαφανίστηκαν στη στιγμή, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε εκδήλωση πολιτισμού δεν μπορεί να αφήνει πίσω της σκουπίδια?!!!

[slideshow id=50] [nggallery id=50]

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο