Εορτή 25ης Μαρτίου 2014

Εορτή 25ης Μαρτίου 2014

Στις   24   Μαρτίου  ημέρα  Δευτέρα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου  Τρικάλων πραγματοποιήθηκε  η εορτή  για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.  Aπό νωρίς το  πρωί όλα ήταν έτοιμα. Πλήθος από παιδιά, γονείς και συναδέλφους είχε  γεμίσει η αίθουσα, όπου  ακούσαμε πατριωτικά τραγούδια από τη χορωδία  της Τετάρτης  τάξης  υπό τη διεύθυνση της κυρίας Κοντοκώστα  Γεωργίας.

Tο πρόγραμμα ακολούθησε με δρώμενα της Ελληνικής Επανάστασης
από το Στ1 τμήμα  και τέλος έκλεισε με ένα θεατρικό δρώμενο…………..
<< Στα χρόνια του πόνου και της θυσίας>> από το ΣΤ 2.

Την εκδήλωση συντόνιζαν  οι εκπαιδευτικοί  της ΣΤ τάξης: Κοι Βαμπούλας Μιλτιάδης και Γκαντζιός Νικόλαος, ακόμη στην εκδήλωση βοήθησαν: η κα Κίσσα Ιωάννα της Θεατρικής Αγωγής, ο κος Αναστασίου Εμμανουήλ των εικαστικών τους χορους επιμελήθηκε η κα Τσαρουχά Φωτεινή, και ο κος Λαρίσης Δημήτρης ο γυμναστής του σχολείου μας που παρουσίασε όμορφες γκραβούρες της επανάστασης σε μορφή pps   και έντυσε με μουσική την εορτή.

Ευχόμαστε στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης καλή πρόοδο στην επομένη βαθμίδα της εκπαίδευσης που θα ακολουθήσουν,ήταν η τελευταία τους χρόνια, συνεπώς και επίσημη σχολική εορτή , …..Τους ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές της ΣΤ τάξης για όλα αυτά τα χρόνια ….

Με αγάπη οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημ. Σχολείου Τρικάλων ..!!!

[slideshow id=51] [nggallery id=51]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο