Το νερό

ΤΟ ΝΕΡΟ

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων θεατρικό δρώμενο με θέμα «Στάση βροχοσταλίδων» από τα παιδιά του Ε3.

Με αφορμή το σχετικό μάθημα, απ? την ενότητα «Νερό» του βιβλίου της Γλώσσας της Τετάρτης, η θεατρολόγος μας κ. Κίσσα, με τη συμμετοχή των παιδιών, μετέτρεψε το αφηγηματικό κείμενο σ? έναν υπέροχο διάλογο. Χιούμορ, αλήθειες, δράση, χορός,ψυχαγωγία και πολλά μηνύματα πέρασαν τελικά όχι μόνο στα παιδιά που το οργάνωσαν μα και στα υπόλοιπα που το παρακολούθησαν?!!!

Ασυγκίνητοι δεν έμειναν και οι μεγάλοι, αφού συνειδητοποίησαν πως αυτοί είναι βασικά οι πρωταγωνιστές και οι κύριοι υπεύθυνοι μιας άσχημης κατάστασης που κληρονομούν στη νέα γενιά. Πρόκειται για μια παράσταση που διασκέδασε μα και συμβούλεψε μικρούς και μεγάλους περνώντας σπουδαία μηνύματα?!!!

Έλαβαν μέρος οι μαθητές του Ε3

Παπαβασιλείου Μερόπη, Παπαγεωργίου Γλυκερία, Παπαδημητρίου Σταυρούλα, Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Παπαχαραλάμπου Γεωργία, Πατούκα Αλεξάνδρα, Πίσατσιτς Βανέσσα, Πλιάτσικας Νίκος, Σαβουλίδη Ισμήνη, Ταταέτης Γρηγόρης, Τσιάτσιου Δήμητρα, Τσιβίκης Δημήτρης, Φιλίππου Αθανασία, Χουτέα Μιχαέλα.

Η Δασκάλα της τάξης : Λαμπρινού Μαρία

Κείμενα-Απόδοση : Κίσσα Ιωάννα – θεατρική Αγωγή

Εικόνα ? ήχος ? video : Λαρίσης Δημήτρης – Φυσικής Αγωγής

[slideshow id=56] [nggallery id=56]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο