Εκπαιδευτική εκδρομή της Β΄τάξης – 2 Δημοτικό σχολείο Τρικάλων

                Εκπαιδευτική   εκδρομή   της   Β΄ τάξης – 2ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων

Εδώ και μέρες τα παιδιά της Β΄ τάξης , περίμεναν με αγωνία την πολυπόθητη μέρα. Κι αυτή έφτασε. Ήταν  η 22η  Μαΐου  2014. Τι θα γινόταν τότε; Θα πραγματοποιούσαν μια εκπαιδευτική εκδρομή. Πού; Στην τοξωτή γέφυρα της Πύλης, στην εκκλησία της Πόρτα Παναγιάς και μετά παιχνίδι στο αθλητικό κέντρο Αγίου Βησσαρίωνα.

Τα παιδιά ήρθαν από νωρίς στο σχολείο ντυμένα κατάλληλα. Φορούσαν αθλητικά ρούχα, καπελάκια, τσαντούλες στην πλάτη τους. Ανέβηκαν στα λεωφορεία και η εκδρομή μας ξεκίνησε. Χαρούμενα καθώς ήταν, άρχισαν αμέσως το τραγούδι και την κουβέντα. Στη διαδρομή δεν έπαψαν να χαζεύουν και να διαβάζουν τις πινακίδες και να προσέχουν τα σήματα κυκλοφορίας.

Φτάσαμε στην Πύλη και ανηφορίζοντας για τη γέφυρα εντυπωσιάστηκαν από τα ψηλά δέντρα και το πράσινο. Στην τοξωτή γέφυρα, αφού διάβασαν τις πληροφορίες και εντυπωσιάστηκαν για την παλαιότητα της γέφυρας, ανέβηκαν πάνω και φωτογραφήθηκαν. Τους έκανε εντύπωση το πόσο ψηλή ήταν και η πέτρινη κατασκευή της.

Φεύγοντας από εκεί, πήγαμε στην εκκλησία της Πόρτα Παναγιάς. Άναψαν κεράκι κι άκουσαν με προσοχή την ενημέρωση που τους έγινε. Με ησυχία και ευλάβεια έφυγαν και μπήκαν ξανά στα λεωφορεία.
Κι η στιγμή που περίμεναν από το πρωί έφτασε. Το αθλητικό κέντρο τους περίμενε.
Φτάσαμε! Κατέβηκαν και ξεχύθηκαν στο καταπράσινο λιβάδι. Το παιχνίδι άρχισε, όπως και η επιδρομή στα παγωτά!
Έπαιξαν με την ψυχή τους. Ποδόσφαιρο, κούνιες, τσουλήθρες, τραμπολίνο?. Ήταν μια υπέροχη εκδρομή.  Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ !!!

Οι δασκάλες: Βαβρίτσα Ειρήνη, Γκόγκου Ελένη, Ζιάκα Παναγιώτα.

[slideshow id=61][nggallery id=61]

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο