Μύλος των ξωτικών

Μύλος των ξωτικών Δεκέμβριος 2014

Ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα στη χώρα, ο περίφημος ?Μύλος των Ξωτικών? Μας υποδέχτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά μικρούς και μεγάλους σε ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2015 ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά του, οι νεράιδες και οι μάγοι των Χριστουγέννων συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων.
Οι διοργανωτές για φέτος μας κάλεσαν να να απολαύσουμε το πιο απίθανο και περιπετειώδες Roller Coaster, το εκπληκτικής ομορφιάς παγοδρόμιο των Ξωτικών, μια πλούσια Χριστουγεννιάτικη Αγορά, γλυκίσματα όλων των ειδών και ένα μαγικό FunPark.
Μια τεράστια ρόδα, και πλήθος παιχνιδιών, μας περίμενε στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ενώ στο παγοδρόμιο των ξωτικών, το λευκό παλάτι της Νεράιδας, μας μαγνήτισε με τα βλέμματα.
Οικολογικό ποδήλατο, και φρέσκο ψωμάκι από γνωστό φούρνο της πόλης, ..και το μπισκοτάκι με την σοκολάτα από το χεράκια της νεράιδας, έδωσαν στους μικρούς και όχι μόνο μαθητές μια αμέριστη χαρά.
Αγοράσαμε τα δώρα από τα ξύλινα σπιτάκια της αγοράς και να απολαύσαμε τα γλυκίσματα, που κατασκευαζόταν μπροστά στα μάτια μας !!!
Μοίρασε χαρά και ελπίδες για μια νέα καλή χρονιά στα παιδιά του σχολείου μας ο Άγιος Βασίλης από το δικό του νησάκι.
Ξεχωριστή νότα έδωσε ο Δ/ντής του σχολείου μας με την παρουσία του, παίζοντας και χαριτολογώντας, με τους μικρούς μαθητές, δίνοντας την σκυτάλη στους εκπαιδευτικούς των τμημάτων?!!!
Την παράσταση όμως έκλεψε η χορωδία του σχολείου μας υπό την διεύθυνση της κας Γεωργία Κοντοκώστα, τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων παρουσία όλων των παιδιών του σχολείου μας και φυσικά και των άλλων σχολείων που παραβρεθήκαν εκείνη την ώρα στον μύλο των ξωτικών..!!!
Ένα μεγάλο μπράβο για την ασφάλεια των παιδιών και για την όλη οργάνωση από το  e-trikala ???και του χρόνου με υγεία..!!!

[slideshow id=79][nggallery id=79]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο