Εισαγωγή μαθητών στο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων

Εισαγωγή μαθητών στο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων Για να διαβάσετε την ενημέρωση για τη λειτουργία του 7ου Γυμνάσιου Τρικάλων ως Πειραματικού Σχολείου πατήστε  εδώ. Για να διαβάσετε το σχετικό ΦΕΚ πατήστε εδώ. Για την υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των μαθητών στην κλήρωση για την εισαγωγή στο Πειραματικό  Γυμνάσιο Τρικάλων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης πατήστε εδώ.  

Περισσότερα

Αναστολή λειτουργίας της Ε1′ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19

Αναστολή λειτουργίας της Ε1′ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 Δείτε την απόφαση εδώ.

Περισσότερα

Λογότυπο προγράμματος Erasmus+ “Building Emotional intelligence and self-Awareness through Mindful practices”.

Λογότυπο προγράμματος Erasmus+ “Building Emotional intelligence and self-Awareness through Mindful practices”. Πολλοί ειδικοί στις μέρες μας πιστεύουν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη ίσως τελικά να είναι πιο σημαντική από το δείκτη νοημοσύνης για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, την επαγγελματική επιτυχία, την ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων και τη συνολική ευτυχία ενός ανθρώπου. Η χαρά, η λύπη, ο θυμός, η αγάπη, η έκπληξη, ο φόβος αποτελούν συναισθήματα που καθορίζουν την προσωπική μας ανάπτυξη, μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή και μπορούν να μας χωρίσουν ή να μας ενώσουν με άλλους ανθρώπους…

Περισσότερα

Κάθε σκαλί, κάθε βήμα κι ένα όμορφο μήνυμα…

Κάθε σκαλί, κάθε βήμα κι ένα όμορφο μήνυμα… Μία πρωτοβουλία των γονέων του σχολείου μας. Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε κατά την επιστροφή μας στο σχολείο. Οι σκάλες του σχολείου μας είναι διαφορετικές καθώς πολύχρωμα αυτοκόλλητα τοποθετήθηκαν σε κάθε σκαλοπάτι. Τα αυτοκόλλητα είναι δωρεά των γονέων του σχολείου μας και περιλαμβάνουν μηνύματα τα οποία ενισχύουν τη θετική στάση και συμπεριφορά, ομορφαίνοντας, έτσι, τη ζωή μας.

Περισσότερα

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID – 19

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID – 19 Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές, εκπαιδευτικοί, βοηθητικό και λοιπό προσωπικό καλούνται τη Δευτέρα 10 Μαΐου να προσέλθουν στα σχολεία έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid-test). Γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και προσωπικό των σχολείων παραλαμβάνουν δωρεάν το self-test, μαζί με ενημερωτικό υλικό από το φαρμακείο, χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ, τον προσωρινό ΑΜΚΑ (ΠΑΜΚΑ) ή τον Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ). Το πρώτο τεστ μπορούν να το παραλάβουν όλοι από…

Περισσότερα